Bugs/Issues after upgrade to XF2.1

Dave

Staff member
If you find a bug or issue in the system after the upgrade, please post the issue here. Thanks!
 
Is it possible to switch the positions of the 'New Posts' and 'Donate' on the menu?
 

Dave

Staff member
Working on that now. It's been so long since I've moved tabs I've forgotten how. I even said as much in the Donation announcement. It bugs the shit out of me, too.
 
All reactions are gone. Now how am I supposed to interact with you folks? Post things, like a simple peasant?!
 

Dave

Staff member
Shit. Didn't even see that. Guess I have to update that mod as well.
 
Now sometimes seeing that a post has a reaction, but it’s just a square with a number in it instead of icons.

—Patrick
 

GasBandit

Staff member
Shit. Didn't even see that. Guess I have to update that mod as well.
It looks like the mod is still in place, but that is has lost all the reactions we'd set up in the previous version.

I don't want to get in the way/undo whatever you're doing, so I won't fiddle with anything unless otherwise told.
 

Dave

Staff member
Oh ffs. Yeah, the old version wouldn't update so I had to get the newest version. I'm going to have to add all of the old ones back. And I'm not sure if it'll keep history or stats.
 

Dave

Staff member
And when I go to the forum list I'm seeing double!
 
And when I go to the forum list I'm seeing double!
That's just because of the alcohol. Slow down, dude, it's like, what, 8am over there?

Also, the smiley button doesn't seem to be working on mobile.
 

GasBandit

Staff member
Krisken and Wahad say the forum looks like this for them, on chrome and mobile

1580571037168.png


I had them flush cache and change DNS, didn't seem to help.
 

Dave

Staff member
THIS UPDATE WASN'T SUPPOSED TO BREAK EVERYTHING!
 
Also, the lightning button on mobile (can't check the button on desktop version right now) links to "what's new" instead of "new posts" again. I remember that happened last upgrade, too, but I don't remember if that was a setting you changed globally or something we changed in our user settings?
 

GasBandit

Staff member
Also, the lightning button on mobile (can't check the button on desktop version right now) links to "what's new" instead of "new posts" again. I remember that happened last upgrade, too, but I don't remember if that was a setting you changed globally or something we changed in our user settings?
It's completely missing from the desktop, so it's probably something global.
 

Dave

Staff member
I need to get the updated FTP information since we moved. Ugh.
 

Dave

Staff member
IIRC, I added the lightning thing myself. Or something.

Guess I might NOT be doing an Ark raid in a couple hours. *sigh*
 

GasBandit

Staff member
IIRC, I added the lightning thing myself. Or something.

Guess I might NOT be doing an Ark raid in a couple hours. *sigh*
It shows up when the size of the window displaying the forum is made smaller, so I think it might be something that has to be enabled on a theme by theme basis.
 

Dave

Staff member
Yeah. I got the information to the ftp servers (finally), but can't seem to get the update script to run from the admin panel.
 

Dave

Staff member
While I'm struggling with that, if you could look at the reactions, I'd sure be appreciative.

I still have both versions loaded but will probably need to remove the old one.
 
UI.X Dark (child) doesn't work anymore with the new upgrade. The forums are still there but the layout is borked.

Had to nagivate to the style changer (halforums.com/misc/style) manually and pick a different theme.

EDIT: Helps if I check the thread before posting. But temporary solution anyway since I don't think that got posted yet.
 

Dave

Staff member
Disabled the UI.X styles until I can get them upgraded right. Super huge pain in the ass.
 

GasBandit

Staff member
While I'm struggling with that, if you could look at the reactions, I'd sure be appreciative.
Oh man, I'm having quite the time trying to track down the reaction icons in this rats nest >_< I can't remember where they got put, and I remember it was somewhere NOT very intuitive.
 

Dave

Staff member
Aye. That's been my morning. (Insert laughing smilie because FUCK YOU, THAT'S WHY!)
 

Dave

Staff member
Oh, and anonymous posting. God damn it. That was the custom one that cost me an arm and a leg. Fuck fuck fuck!
 

GasBandit

Staff member
And not to twist the knife, but forum performance is noticeably worse than it was even before the move to the new server :/
 

Dave

Staff member
Yeah, that's because we're getting a metric fuckton of error messages. Once we get the styles updated those should subside. If I could get the fucking FTP to work from the admin panel.
 
Top